Ceai cu gheață Miss Rose
Ceai cu gheață Miss Rose Această băutură este cu adevărat un răsfăț regal. Servit ca aperitiv, îți vei impresiona oaspeții cu această rețetă delicioasă de ceai cu gheață.
Ceaiul Miss Rose BIO, o combinație inedită de amestec ceai (ceai verde și ceai alb) (72%), iarbă de lămâie, bucăți de roșcove, felii de citrice, ulei BIO de bergamotă, petale de trandafiri, petale de albăstrele. Se combină perfect cu siropul/sucul/lichiorul de piersici și cu puțin Prosecco, pentru o notă de frizzante.

Ingrediente
- 3-4 lingurițe pline de ceai Miss Rose BIO
- 400 ml apă
- 9 cl sirop sau lichior de piersici ( sau orice sirop/lichior dulce)
- gheață
- Prosecco
Bine de știut
Porții: 2 ( 2 x 250 ml)
Dificultate: simplu
Timp: 10 min
Preparare
Se pun 3-4 lingurițe de infuzie de ceai Miss Rose în 400 ml apă fierbinte. Respectați timpul de infuzare: 4-5 min apoi strecurați frunzele dacă le-ați infuzat libere sau scoateți plicul dacă ați folosit un plic de infuzare. Lăsați ceaiul să se răcească.
Umpleți un pahar cu câte cuburi de gheață doriți, turnați siropul/lichiorul piersici, adăugați ceaiul răcit și completați cu Prosecco.



Rezultatul este un aperitiv grozav, reconfortant și delicios. Bucură-te de viață!
your qualiTea Time
Lasă un răspuns