Ceai cu gheață Mountain Herbal
Ceai cu gheață Mountain Herbal O rețetă de ceai cu gheață care este răcoritoare și inviorătoare, mai ales vara. Amestecul atent selectat și echilibrat de ierburi de munte conferă acestui ceai un gust încântător care se armonizează perfect cu limonada spumante din plante și feliile proaspete de lămâie.

Ingrediente
- 4 lingurițe pline de ceai Mountain Herbal BIO
- 200 ml apă
- 200 ml limonadă acidulată ( miere, lămâie, apă minerală )
- gheață
- felii lămâie
- mentă proaspătă
Bine de știut
Porții: 2 ( 2 x 200 ml)
Dificultate: simplu
Timp: 10 min-20 min
Preparare
Se pun 4 lingurițe de infuzie de ceai Mountain Herbal BIO în 200 ml apă fierbinte. Respectați timpul de infuzare: 8-10 min apoi strecurați frunzele dacă le-ați infuzat libere sau scoateți plicul dacă ați folosit un plic de infuzare. Lăsați ceaiul să se răcească.
Umpleți un pahar cu câte cuburi de gheață doriți, umpleți-l pe jumătate cu ceai și apoi completați-l cu limonada spumantă din lămâie. Se ornează cu felii de lămâie și frunze verzi de mentă.



Rezultatul este fresh și cool. Și cu un efort așa de mic. Bucură-te de viață!
your qualiTea Time
Lasă un răspuns