Ceai rece Darjeeling cu ghimbir
Ceai rece Darjeeling cu ghimbir. Bucurați-vă de Darjeeling într-un mod diferit! Această variație răcoritoare a ceaiului negru cu gheață face din Darjeeling o experiență de gust cu totul nouă, numai bună de încercat pentru diminețile de vară.

Ingrediente
- 4 linguri de ceai Darjeeling
- 4 bucăți de ghimbir, de mărimea degetului mare
- 4 lingurițe zahăr ( sau puteți înlocui cu miere)
- 1 l apă
- lămâie, limes sau portocală și frunze de mentă pentru decor
- gheață
Bine de știut
Porții: 2 ( 1 l )
Dificultate: simplu
Timp: 10 min
Preparare
Curățați și tăiați ghimbirul în felii subțiri.
Puneți ceaiul într-un infuzor de metal sau unul din hârtie.
Ghimbirul, ceaiul și zahărul ( sau mierea) se pun în apa clocotită. Infuzorul cu ceai se scoate după aproximativ 4 minute, altfel ceaiul va fi amar. Ghimbirul se scoate după aproximativ 10 minute.
Lăsați apoi infuzia să se răcească. Adăugați apoi gheața, frunze de mentă și felii de portocală, lămâie sau limes.



Ceai rece Darjeeling cu ghimbir. Simplu de preparat și totuși ceva special ! your qualiTeaTime
Lasă un răspuns