London Fog
London Fog ceai negru Earl Grey cu lapte, vanilie și lavandă. Nu trebuie să fii în Londra ca să prepari această băutură delicioasă cu ceai negru Earl Grey. Simplu de pregătit și incredibil de delicios – London Fog! Cu doar câteva ingrediente puteți crea o experiență de gust complet nouă a ceaiului Earl Grey.
Dimineața recomandăm să folosiți Earl Grey Leaf BIO iar seara, un Earl Grey fără cofeină, Earl Grey Decaf (Ceylon).

Ingrediente
- 3 lingurițe de ceai negru Earl Grey
- 300 ml apă
- 320 ml lapte
- 1 linguriță miere
- 2 lingurițe extract de vanilie
- ½ linguriță flori de lavandă uscată și câteva flori pentru decor
Bine de știut
Porții: 2 ( 2 x 300 ml)
Dificultate: simplu
Timp: 10 min
Preparare
Pregătiți mai întâi ceaiul. Folosiți un fierbător de apă sau ceainic pentru a încălzi apa la 100°C. Infuzați Earl Grey împreună cu florile de levănțică uscate timp de 8 minute.
Strecurați apoi ceaiul și-l amestecați cu mierea și vanilia.
Bateți laptele fierbinte cu un spumant de lapte.
Turnați ceaiul în două căni și adăugați spuma de lapte. Se ornează cu lavandă.
Varianta de vară: după infuzare, amestecați ceaiul strecurat cu mierea și vanilia și apoi lăsați amestecul la răcit. Apoi turnați ceaiul preparat peste cuburi de gheață și completați cu laptele rece bătut spumă. Ornați cu lavandă.



O rețetă simplă, savuroasă și versatilă, pentru momentele de relaxare, din orice parte a zilei. your qualiTea Time
Lasă un răspuns