Ceylon Pekoe Indulgashinna BIO-100 g

37.00lei

| 00225 |

Availability: În stoc

Descriere

ceai negru Ceylon Pekoe Indulgashinna BIO, din culturi organice controlate DE-ÖKO-006

REGIUNE: Sri Lanka / regiunea Ceylon, provincia Uva, Eastern Highlands
FRUNZE:  scurte, negru intens, rulate cu grijă
INFUZIE: roșiatică, închis
GUST: ușor aromat și ușor dulce
COFEINĂ: moderat


Dozaj: 1 linguriță rasă de ceai (3-4 gr)/250 ml

Timp preparare: 2-3 min

Temperatură: 100°C

Ceaiul Ceylon din Sri Lanka este iubit și apreciat în întreaga lume pentru calitatea sa constantă și aromele sale bogate. Este un ceai versatil, potrivit pentru a fi savurat simplu sau în amestecuri cu alte arome, și poate fi pregătit în mai multe moduri, inclusiv fierbere, infuzare la rece sau preparare în stil occidental sau asiatic.

Grădina Indulgashinna, situată în districtul Uva, este una dintre primele grădini certificate ecologice din lume. Certificarea Fairtrade creează condiții de muncă îmbunătățite pentru cei aproximativ 1.100 de angajați. Infuzia are un corp plin, este picantă, cu gust de malț, ușor asemănătoare mierii și are o astringență plăcută.

Acest ceai este potrivit pentru a fi savurat în timpul zilei, pentru a vă bucura de o experiență de degustare plăcută și relaxantă. your qualiTea Time!

Aspect: frunzele au o formă lunguiață și îngrijită, cu o culoare închisă, în nuanțe de maro și auriu.

Arome: florale și fructate, cu accente de miere și fructe uscate, ce creează o experiență plăcută și rafinată.

Gust: echilibrat și complex, cu note de caramel și flori, completate de o ușoară dulceață și o tentă subtilă de tanin.

Cofeină: conținutul de cofeină este prezent în mod natural în ceaiul negru, permițându-vă să vă bucurați de o energizare naturală.

Origine organică: fiind un ceai organic, asigură o experiență autentică și naturală, fără aportul substanțelor chimice dăunătoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugă o recenzie la „Ceylon Pekoe Indulgashinna BIO-100 g”