

Japan Kuki-Houjicha Kazuki- BIO- 100 g
44.00lei
| 00649 |
- Descriere
- Specificatii
- Recenzii (0)
Descriere
ceai verde Japan Kuki Houjicha Kazuki BIO, din culturi organice controlate JP-BIO-041, grad de teină scăzut, recomandat și pentru consum după masa
REGIUNE: Japonia / prefectura Kagoshima
FRUNZE: tuplini de culoarea chihlimbarului
INFUZIE: de culoarea caramelului
GUST: delicat, ușor prăjit, note de nucă
COFEINĂ: slab
Dozaj: 1-2 lingurițe rase de ceai (3-4 gr)/250 ml
Timp preparare: 1-2 min
Temperatură: 100°C
Tips: poate fi infuzat de mai multe ori
Ceaiul Kuki-Houjicha Kazuki este un ceai japonez, cu câteva caracteristici distincte:
Aromele și gustul: ușor prăjit, un caracter dulce cu note ușoare de nucă.
Procesare: ceaiul Houjicha este făcut din frunzele de ceai verde prăjite, ceea ce îi conferă gustul specific. În plus, acesta conține și tulpini de ceai (kuki), ceea ce îi dă numele Kuki-Houjicha.
Infuzie: are o culoare a lichidului mai închisă în comparație cu ceaiurile verzi standard, cu o nuanță maro asemănătoare cu cea a ceaiului negru.
Conținut scăzut de cofeină: datorită procesului de prăjire, ceaiul Houjicha are un conținut mai scăzut de cofeină în comparație cu alte tipuri de ceai verde.
Beneficii pentru sănătate: asemenea altor ceaiuri verzi, Houjicha conține antioxidanți benefici pentru sănătate și contribuie la relaxare și starea de bine.
Kuki-Houjicha este format exclusiv din tulpinile Houjicha. Datorită notei delicate de prăjire, ceaiul este foarte blând, moale și cu gust ușor de nuci. Din punct de vedere al aromei, găsim note de cacao și prăjituri. Conținutul scăzut de cofeină îl face un însoțitor ideal pentru după-amiaza târziu sau seara.
your qualiTea Time!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.