Japan Houjicha Powder BIO 70 g

99.00lei

| 00648 |

Availability: În stoc

Descriere

Japan Houjicha Powder BIO 70 g, ceai verde, prăjit, BIO, din culturi organice controlate JP-BIO-041

REGIUNE: Japonia / prefectura Kagoshima
FRUNZE: măcinate sub formă de pudră, pudră fină de ceai verde maro deschis
INFUZIE: maro închis
GUST: de nucă prăjită, caramelizat; aduce ușor cu gustul cafelei cappucino
CONȚINE TEINĂ

PREPARARE: metoda clasică sau latte (vezi la Specificații)


Dozaj: 1 linguriță rasă, 4 gr/ 250 ml 

Timp preparare: 2-4 min

Temperatură: 100°C

Pudra de ceai Japan Houjicha este un produs rafinat și distinctiv, derivat din frunzele prăjite ale plantei de ceai Camellia sinensis, originară din Japonia. Houjicha se remarcă prin procesul său unic de prăjire, care îi conferă arome calde și dulci, precum și o nuanță ușor caramelizată.

După recoltare, frunzele de ceai sunt prăjite la temperaturi relativ ridicate, spre deosebire de alte varietăți de ceai verde, care sunt adesea aburite. Această prăjire aduce arome unice și conferă ceaiului Houjicha nuanțe ușor caramelizate și dulci, cu un caracter rotund și echilibrat.

your qualiTea Time!

Preparare

Ceai cald: amestecați o linguriță de pudră de Houjicha într-o ceașcă cu apă fierbinte și amestecați bine până se dizolvă complet. Puteți să faceți spumă, cu un tel de bambus, la fel ca matcha, pentru un aspect mai atractiv

Ceai rece: adăugați pudra de Houjicha la apă rece sau gheață și amestecați energic până se obține o consistență uniformă.

Băuturi la bază de lapte- Houjicha Latte

Ingrediente: 2 lingurițe (2x 4 g) pudră Houjicha / 240 ml apă / 60 ml lapte (sau lapte vegetal) / opțional: ½ linguriță miere sau sirop agave sau alt îndulcitor

Preparare: Se pune pudra de houjicha într-o cană sau un bol cu gura mai largă. Se toarnă puțină apă fiartă, la 100 °C și se bate cu un tel de bambus sau un tel mic electric.

Opțional se adaugă mierea sau siropul de agave. Se mai bate cu telul puțin, până la omogenizare.

Indicat e telul din bambus, să nu modificați gustul ceaiului.

Bateți până se face la suprafață spuma dorită.

Se toarnă apoi restul de apă fiartă și, la final, laptele spumă. Laptele poate fi cald sau rece. Dacă bateți spumă laptele rece, spuma va rezista mai mult la suprafața ceaiului.

Deserturi: folosiți pudra de Houjicha la diverse deserturi, cum ar fi prăjituri, înghețată sau tiramisu, pentru a aduce o notă distinctivă de aromă și culoare.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugă o recenzie la „Japan Houjicha Powder BIO 70 g”