Skyberry Hugo Punch
Skyberry Hugo Punch – fie ca o băutură alcoolică cu vin spumant sau făcut cu apă minerală, acest ceai cu gheață este un aperitiv grozav la orice petrecere în grădină.
Skyberry Bio – amestec de fructe hibiscus, bucăți de mere, coajă de măceșe, zmeură (3%), frunze de mur dulce, frunze de mur, aromă naturală de fructe.
Amestecul de ceai Skyberry BIO promite o experiență gustativă plină de prospețime și arome fructate.

Ingrediente
- 5-6 lingurițe pline de ceai Skyberry Bio
- 200 g căpșuni sau zmeură
- 3-4 linguri sirop de soc
- 300 ml apă minerală sau prosecco sau vin spumant
- 400 ml apă
Bine de știut
Porții: 2 ( 2 x 500 ml)
Dificultate: simplu
Timp: 10 min
Preparare
Se pun 5-6 lingurițe de infuzie de ceai Skyberry BIO în 400 ml apă fierbinte. Respectați timpul de infuzare: 8-10 min apoi strecurați frunzele dacă le-ați infuzat libere sau scoateți plicul dacă ați folosit un plic de infuzare. Lăsați ceaiul să se răcească.
Umpleți un pahar cu câpșuni, sirop de soc, apoi turnați ceaiul răcit și apa minerală sau prosecco reci ca gheața.



Obțineți o băutură aromată și reconfortantă. Bucură-te de viață!
your qualiTea Time
Lasă un răspuns