Sunset Beach cu GIN
Sunset Beach cu GIN Un cocktail exotic, care te va face să visezi la apusul din Caraibe.Încercați această rețetă sofisticată de cocktail cu ceaiul Sunset Beach și gin.
Sunset Beach – un amestec de ceai negru și fructe. Conține ceai negru (58 %), bucăți de ananas, chipsuri de nucă de cocos, bucăți de papaya, chipsuri de nucă de cocos, bucăți de mango, iarbă de orz, petale de albăstrele, petale de gălbenele, petale de șofran.
Oferă o explozie de arome tropicale și florale, perfect echilibrate de bogăția și profunzimea ceaiului negru. Dulceața naturală a ananasului, papayei și mango-ului, completată de textura crocantă a nucii de cocos și notele florale subtile, creează o băutură rafinată și reconfortantă.

Ingrediente
- 2 lingurițe pline de ceai Sunset Beach
- 300 ml apă
- 20 g – felii ghimbir proaspăt
- 2 lingurițe zahăr candel ( sau după gust)
- 2 grapefruit
- 8 lingurițe gheață sfărâmată
- 4 cl gin
- frunze mentă proaspătă
Bine de știut
Porții: 2 ( 2 x 200 ml)
Dificultate: simplu
Timp: 10 min
Preparare
Spălați și feliați ghimbirul. Turnați 2 lingurițe pline de ceai Sunset Beach într-un infuzor de ceai sub formă de strecurătoare. Se toarnă 300 ml apă fierbinte peste ceai, feliile de ghimbir și zahărul candel și se lasă la infuzat cca. 5 minute. Se scoate infuzorul, feliile de ghimbir și se lasă la răcit compoziția.
Stoarceți grapefruitul. Împărțiți ceaiul răcit și zahărul candel nedizolvat în două pahare. Umpleți paharele cu gheață pisată. Se toarnă gin și suc de grapefruit.
Se spală menta, se usucă și se zdrobește în mână. Serviți cocktail-urile ornate cu felii de grepfrut și mentă.
Sfat: Iarna, acest cocktail este de asemenea minunat servit cald, adică ceaiul nu se lasă la răcit după infuzare și nu se mai adaugă gheață



Rezultatul este un cocktail versatil, all season. Bucură-te de viață!
your qualiTea Time
Lasă un răspuns